yg indah itu kenangan dan yg pahit itu juga kenangan...

snow

selamat datang...enjoy my blog n follow k..pastu kumen2 la ek...jgn bace je...kumen gak..inilah cerita kehidupanku...onak duri kehidupan

Monday, April 25, 2011

berperang

assalamualaikum..
sume sihat2 ler hendaknyer yer...xder sakit2 walopon hujan memanjang....eh hujan kat bangi je la yg selalu..kat tmpat lain x tawu ler...huhuh...tp aku sentiasa sihat..pp ni semakin naik lg ade la...hahha...tp...tp...ape2 je la..hehhe...



ehmmmm third last paper....huhhh..sedih je kan..kawan yg lain dah bis pon paper ari ni...tp aku lg 2 paper lg....tmbah2 MOHD FAIZUL YUSUF...aku benci dia sbb paper dia habis ari ni...sume org dia mention dia bis paper ari ni...xpe2 next sem kalo aku bis awl dr ko siap ko...siap aku wat notis kat moto ko lg...tgk la...hahahha....ugut ni...sbb jeles ngn dia dah bis exam...ari ni paper 3 last tp dia dah bis...mahu aku  xbengkekkk je dgn dia..jeles la...hahha...

yer berbalik pada topik sbenar yer...jgn nk melencong plak...eh tu sbgai smpingan je...bak pepatah sbgai mukadimah..kalo x der mukadimah x seronok nk membace...yer idak cenggitu...hehhe... hari ni.....berperang ngn paper METODOLOGI PENYELIDIKAN...nape paper2 lain aku xtulis pon kan..tibe2 je metodologi ni aku tulis....sbbnya...sbb...sbb.... aku sangat2 puas menjawab paper ni...kalo nk bnding ngn paper lain tu...bhgian A senang tp bhgian B susah....bhgian B senang tp bhagian A susah...hahhaha...cm tu la...tu sal aku xnk pikir sal paper lain...tp paper ni sgt2...mmg sgt2 best...walopon sejam setengah je....tgk yg lain 45minit dah kuar....huhh lg pro la tu dr aku kan...tp ALHAMDULILLAH..penelitian yg baik aku lakukan kat paper td......

sume ni pon hasil berkat pertahanan aku yg kuat...sbb aku dah siap sedia semua perisai,senjata,M16,gergaji...ahhh sume2 bende yg kuat la sume aku sediakan...smpai aku xleh tido malam tu...bis study kui2pagi ngn nadia,siti,zahid n pejoi....pastu naik bilik aku paksa tido...hahhhh amek kau..smpai pukul4.30pagi aku xleh tido nyenyak....jenuh aku tutup mata tp xnak tido..nk study xleh dah sbb dah xmasuk...huhh kalo aku x titon kompon sok jawab exam aku tido...heheh...kul 4.30 pg baru la dpt tido..tp x senyenyak bayi yg baru lahir...aku kecik je cam bayi...hahhaha....nasib baik ler si dia tolong kejutkan...kalo x...xbangun ler aku g exam...tq sgt2 tlg kejutkan org....heheh... siap2 terus ke DECTAR....hehe..mcm2 ropa kwn2 aku....yg tnsion yg x tido mcm2 la..tp aku la maintain...hahha..sowi ek....

dah kuar dewan..ape lg muke senyum...sengih.....ahhh mcm2 la muke ade...sbb best sgt....tp aku kena berdepan lg 2 paper lg...2 paper...aduhhhhh...mau pecah paler lagi la nmpaknya......exam...exam...exam...x habis2 ngn exam ni......hanya tungu 27 n 29 april 2011 je lg utk paper last....pastu hoooreeeiiiii balik kg.....

6 comments:

yaniey said...

sabar ye mak cik....aku pn xabis lg paper...lgpn pasni ko dh blh balik duk rumah lama2...aku balik jap je...huhuhu...paper tdi...best n alhamdulillah dh wat yg trbaik...berkat study sama2 smlm...insyaAllah...hehe...(^_^)

lara Hati said...

tah la.. mai xde persaan pon jwb krtas td..
main tulis je, best korang kan senang hati je jwab sume exam sem nie..:(

azwaazliza said...

nadia:hehe...tahu xpe....tp x aci ler org lain balik awal..aku balik lmbat...hehe..mmg best paper td..sook je jwb

azwaazliza said...

mai:alaaaa xpe sem ni je kan....t sem dpn mesti mai lak yg suke jawab paper..kan3...

Human Trafficking said...

hahaha metod...hmmm x sangka lah pulak paper nye cam ni..habis semua aku translate dalam BM...terbaik la DR. kartini....tapi tu baru xam...yang kuiz n saranan penyelidikan x taw cam mana...boleh harap yang terbaik sahaja....

azwaazliza said...

heheh....insyaAllah terbaik la sume2.....yakin n pasti..hehhe