yg indah itu kenangan dan yg pahit itu juga kenangan...

snow

selamat datang...enjoy my blog n follow k..pastu kumen2 la ek...jgn bace je...kumen gak..inilah cerita kehidupanku...onak duri kehidupan

Wednesday, April 6, 2011

hepy besday my prenz...


semalam 5 April 2011....adalah besday classmate aku...mohd faizul mohd yusuf....hahah...ko patot time kasih sbb aku mention nama penuh ko ni...hahha....walopon dlm suasana study week ttp disebabkan kemalasan nk study kitorg smbut besday die kat putrajaya....ya ALLAH bertaubatlah azwa....g study nun..rajin2 la study...heheh..

 kek dan tuan empunya besday

ikutilah jalan penceritaannya........

dlm pukul 11 pagi 5 april 2011 tu....dia yg aku pggil pejoi je....pejoi send mesej kat aku...."ten ne net".... mesej aku berbunyi....."blok ko ade air"....aku dgn rasa xbersalah aku reply " ade je kat blok aku....hah amek ni hadiah zaba bagi kat ko sempena besday ko"...hahha....suke aku..hadiah sbb air xder.... pukul 2 aku gerak g econsave beli barang nk msk bihun sup utk besday dia petang ni.....beli punya beli hasil perbelanjaan NADIA SRI DAYANI....heeh...time kasih ek belanje....aku tukang masak je...jasamu ttp dikenang...hehhe..g la bilik cik palapes nk masak...masak punya masak dah masuk asar...lps solat terus turun bawah coz nk kasi barang kat azra bawa guna keta....sekali alamak..............hari gelap la...mau hujan...aduhhhh....dgn keadaan budak2 yg sengal ni x kumpul lg...kata lepas asar tp lewat...ktorg yg popuan yg masak ni pon smpat siap....haiiisshhh lelaki pon ade gak ek siap lmbat????heheh..

call hafez..."aku baru bgn tido la...moto xder...shafiq kat pusan" dishhhhh.... geram dah pakat nk g cari ler moto cik abg oii..."xpe2 naik moto aku"...aku naik kete ngn ngn azra romate aku...huhuh...sengalll....call ijan...kat atas lg...hahah...huru hara jadinya...dah la ari nk ujan....aku pon g antar moto kat dorg kat KKM...huhhhh mcm2 tol....pastu g la terus ke ptrjaya tp sebelum tu singgah petronas lu isi angin kete...kat situ lah berkumpul..

nk tawu yg sengal sekali.....ijan pegi beli kek ngn pejoi....hahhhh kata nk suprise tp pegi beli kek ngn tuan empunya besday...hahha....sengal...pastu kena siram ngn ujan lebat kat seksyen 3 plak...hahha..padan muke....pastu si zarina ngn huda lak menonong ke taman botani..janji dekat taman PICC tp cam na la dorg leh ke taman botani tu....tepon kata sesat...hah ktorg pon tunggu la kat masjid putra tu..call byk kali...sekali nah rupanya dorang dah smpai kat taman tu...hahhahha...hampeh betul....huru hara tol.....apa lah nasib ko pejoi...huru hara....tp ape2 pon ktorg selamat menikmati mkanan yg di bawa....habis gak bihun sup ngn mknan lain..rasanya mcm x cukup.....agak lewat yer sampai...pukul 7.30malam bis kemas terus g solat n then ape lagi meng'snap' picture la...hhaha...mesti penuhi segala masa...

ni time ngh menjamah selere
 tgk zarina dpt makan...hahha..
 acara men'snap' gambar
 antara yg turut hadir,,,heheh






dah pas kat taman tu g lepak kat depan masjid besi lak coz nk bis kan makanan kopok2 tu....hahah....memang best giler..sbb sume giler2....hahha...yg x tahan dgn hujan la....dgn sesat la...(zarina ng huda yer sesat)...ngn tukar baju la...hahha..mcm2 la...ape2 pon hepi besday pejoi... n kembar die..dia ade kembar tp kembar die stdy kat UPM...hehe..






2 comments:

ray_zan syah putra said...

saya sayang kawan baik saya itu....

azwaazliza said...

siapakah kwn baek awak itu???adakah perempuan mahupun lelaki...hahha